Webáruház készítés

Professzionális és költséghatékony

Shoppingolás élménye az interneten

A webshop kereskedelmi felület, az internetes értékesítést legfontosabb eszköze.
Az üzemeltető célja a potenciális vásárlók megszólítása, bevonzása, vásárlásra ösztönzése
és kiszolgálása; minden egyéb ennek a funkciónak van alárendelve.

Ezt a célt szolgálja a nívós grafikai környezet és a felhasználóbarát felületek, amelyek megteremtik a vásárlás élményét a látogató számára.

Az üzemeltető munkáját professzionális megoldások segítik, amelyek átláthatóvá és könnyen kezelhetővé teszik az értékesítést, a raktárkészlet nyilvántartását, az általános adminisztrációt és a könyvelést.

Vonzó a szemnek

A színvonalas értékesítési környezet az internetes üzlet stratégiai támogatója.

Vonzó a szemnek

Nem csupán a termék számít, a bolt kialakítása is fontos. Az érdeklődő nagyobb örömmel nyit be egy szép üzletbe, s több időt tölt ott a termékek böngészésével. Megrendelőink számára biztosítjuk az értékesítést elősegítő, vonzó grafikus környezetet, amely felkelti a vásárlók érdeklődését.

Többszintű jogosultság, átlátható adminisztráció

Több felhasználó által üzemeltetett webáruházak esetén differenciált adminisztrációs jogokat és az adott munkakörhöz illeszkedő naplózási rendszereket kínálunk.

Többszintű jogosultság, átlátható adminisztráció

A menedzsment különböző szintjeihez igazodó adminisztrációs felületek és jogosultságok biztosítják az internetes ügyvitel tisztaságát és zökkenőmentességét. Az általunk kínált adminisztrációs felületek alkalmasak akár több áruház szinkronizálására és vezetésére, hogy könnyedén kézben tarthassa a teljes kereskedelmet.

Transzparens üzemeltetés,
kincset érő statisztikák

Az üzemeltető mindent lát és mindent tud.

Transzparens üzemeltetés,<br />kincset érő statisztikák

A folyamatosan frissülő nyilvántartás segítségével percre pontosan követheti a raktárkészlet alakulását, a megrendeléseket és a kiszállításokat. A kereskedelem hatékonyságát szerteágazó statisztikák segítik, amelyek fontos tájékoztatást adnak az új, célirányos értékesítési stratégiák kialakításához.

Online fizetés

Az ön áruháza készpénz, papírhegyek és számlahalmok nélkül is tökéletesen működhet.

Online fizetés

A bankkártyás fizetés (CIB, OTP) és az E-számla alkalmazása gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a vásárlást. Ugyanakkor az üzemeltető számára is előnyös, mert a korszerű fizetési és elszámolási eszközök minimálisra szorítják vissza a papírmunka igényét.

Promóciós kódrendszer

Az üzleti élet közismert törvénye, hogy a partnerek 20 százaléka generálja a forgalom 80 százalékát. Alakítsa ki saját törzsvásárlói körét!

Promóciós kódrendszer

A mobil internetes alkalmazások a vásárlókkal való kapcsolattartás leghatékonyabb eszközei. Olyan megoldásokat kínálunk, amelyek a promóció költségét minimálisra csökkentik, ugyanakkor maximalizálják annak hatékonyságát. Statisztikáink segítségével könnyedén indíthat vásárlói csoportokat megcélzó, vagy akár személyekre szabott akciókat.

Felhasználóbarát üzemeltetés

Webáruházát egyszerűen és gyorsan frissítheti. Olyan eszközöket biztosítunk, amelyek birtokában bárki elvégezheti az új termékek és szolgáltatások felvezetését, valamint az áruház karbantartását.

Felhasználóbarát üzemeltetés

Az általunk készített webáruházak könnyen szinkronizálhatók, moduláris elemként illeszthetők hozzá a már meglévő rendszerekhez. Egyedi Microsoft Excel frissítési lehetőségeket kínálunk, amelyek univerzális felületként képesek akár több ezer termék listázására, a készlet folyamatos frissítésére és nyilvántartására - és mindez csupán egyetlen kattintás kérdése.